AVTO CENTAR MATRAK

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 19:00
  08:00 - 19:00
 • Контакт
  Sotka Gorgioski 67
  Tel: 048/550-116
  Mob: 076/353-545
  Skype: matrak98
 • ID на Трговски Партнер
  36300924

Опис


Авто Центар МАТРАК Прилеп

Комплетни делови за сите моторни возила
Моторни масла
Надворешни гуми
Акумулатори  
Филтри; масло, гориво, воздух, полен
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTO CENTAR MATRAK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.