Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.6.2023 до 15.6.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Доколку имате некаков здравствен проблем а сеуште не сте нашле решение за истиот, дали би сакале да се обидеме заеднички да го решиме? Доколку Ви кажеме како би можеле да го решиме проблемот, дали би сакале да слушнете? Доколку ви кажеме кои се нашите локации, дали би не посетиле?

Покрај лекови на позитивната листа, во аптеки KAISER можете да ги најдете сите регистрирани лекови, помошни лековити средства, додатоците во исхрана и сите познати козметички линии во Република Македонија. Функционираме и по принципот доколку го немаме препаратот/производот/лекот, кој е регистриран во Република Македонија, а кој Вие го барате во моментот, во рок од 24 часа можеме да го набавиме за Вас или да Ве известиме во истиот рок за неговата достапност во РМ.

Стручниот тим од магистри по фармација и фармацевтски техничари ќе Ве пречекаат на професионален и љубезен начин, ќе Ви овозможат услуга, за која ќе прераскажувате и ќе Ве испратат на пријателски начин. Нудиме совети и посветуваме внимание на секој еден пациент. Услугата и посветеноста кон луѓето е нашата визија, а целта е Вашето здравје.
Функционалноста на нашите аптеки е адаптирана спрема Вашите потреби...можете да не контактирате на следниве начини: да не посетите лично, да не контактирате на мобилен или фиксен телефон, на e-mail, на facebook.
Секој месец, по неколку пати во нашите аптеки се организираат разни активности, а се со цел да допринесеме до информираност, превенција и навремена реакција за лечење.
Аптеки KAISER, функционираат на две локации во Куманово, под соколанскиот парк, Народна Револуција 89, и во центарот на градот, спроти Домот на култура ''Трајко Прокопиев''.
За сите членови како информација е дека во моментов предностите кои ги нуди лојалната програма, неможат да се користат за лековите кои се на позитивната листа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Kaiser?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.