Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Овој шпански бренд е наменет за модерни и урбани мажи и жени со космополитски дух, но со европски сензибилитет кој се карактеризира со лежерност, опуштеност и активност.

Springfield е посветен на модерен дизајн, удобност и квалитетни материјали, но достапни цени. Овој познат моден бренд е создаден за да во потполност ги задоволи и најпребирливите машки вкусови. По успехот на машката линија која беше промовирана во 1988 година, во 2006-та беше лансирана и женска линија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.