Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
 • Контакт
  mob: +389 71 212 046
  tel: +389 2 6090 441
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36300847
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис


Во нашата ординација работиме со деца од најмала возраст
-следење на растот и развојот на забите и вилиците ни е приоритет, како и едукација на нашите најмали пациенти за своето орално здравје(правилно миење на заби,избор на четка, навики за правилна исхрана и мотивација преку игра и  разни изненадувања).
-ендодонтско лекување на заби
-сите протетски изработки со најсовремени материјали
-белеење на заби со висококвалитетни материјали со одлични резултати
Ги следиме и применуваме сите новости во стоматолошката пракса.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ortodoncija M?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.