Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

 • Контакт
  Тел: +389 2 2450 150
  Моб: +389 76 296 815
  Адреса: Булевар Јане Сандански 79 А I/10
  (зградата на Телекабел, влезот е од задната страна)
 • ID на Трговски Партнер
  36300840
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Услуги:

 • Специјалистички интернистички преглед цо 12 канално ЕКГ;
 • Ехо на тироидна жлезда;
 • Доплер на каротидни артерии (артерии кои носат крв во мозокот);
 • Ехо на стомачни органи (црн дроб, жолчка, панкреас, слезена и абдоминална аорта);
 • Ехо на урогенитален тракт (бубрези, бешика и простата кај мажи);
 • 24 часовен АБП Холтер;
 • 24 часовен ЕКГ Холтер.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vita Med?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.