Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 Tax advising, book keeping
  • 3% + 2,5 Кредитни картички
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Соработката со нас претставува Ваша предност во изборот на најквалитетно и најадекватно осигурување, прилагодено по вашите потреби. Нашата цел е да бидеме спој помеѓу потребите на осигурениците и осигурителната понуда на компанијата. Како застапници во осигурувањето нашата правна и морална обврска е да го проследиме целиот процес на осигурување и тоа:

- Снимање ризик

- Избор на најквалитетен пакет за осигурување

- Правно советување при штетен настан

Од гамата продукти на осигурување меѓу другото ви ги нудиме: Задолжително осигурување на моторни возила (АО), Зелена карта, Каско осигурување, Патничко здравствено осигурување, Осигурување на Имот, Осигурување на одговорност  во дејноста, Осигурување на лица од незгода и сите останати производи од осигурителната индустрија.
 

Вашата потреба од осигурување е наш приоритет. Достапни сме 24/7 во 4-те канцеларии на ниво на град Скопје и преку мрежата од агенти-соработници.

Со нас полисата доаѓа кај вас.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rea Inshurems?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.