Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 07:00 - 19:00
  Сабота 07:00 - 16:00
 • Контакт
  Контакт:
  тел: +389 34 345 557
  моб: +389 71 239 404
  +389 70 214 236
 • ID на Трговски Партнер
  36300788
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис 

МАК ПРИМЕКС

е една од познатите фирми кои стопанисуваат во општина Струмица, и се вбројува во редот на успешните производители, кои имаат свој асортиман на тапацирани производи и се пласираат ширум Македонија и странство. Oснивана е на 01.07.1992 година, и за кратко време успеа да се наметне со својата производна програма и квалитетни производи на домашниот и странскиот пазар.

-бесплатна монтажа

-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mak-Primeks?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.