Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 Standard
 • 5% + 7 Дополнителен
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 18:00
 • Контакт
  tel: +389 2 2613 376
  fax: +389 2 2611 938
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36300768
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Фирмата ДОО Loki Komerc Скопје, е основана во 1991 година, и се занимава со трговија на големо и мало, сервис на сите моторни возила, коли, камиони, автобуси, како и со продажба на резервни делови.  


Моторни масла; MOBIL.ARAL.CASTROL.SHELL.CHAMPION
Надворешни гуми ; MICHELIN.DUNLOP.PIRELLI.CONTINENTAL.SAVA.TIGAR и друго.
Алуминумски бандажи
Акумулатори
Филтри, масло.гориво.воздух.полен

Перење на возила
Транспорт

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ljoki Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.