Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Интернет маркетинг во Македонија и странство

Одржување на социјални страни и профили - Facebook, Twitter, Linkedin и Google

Зголемување на број на фанови и следбеници на социјалните мрежи Facebook и Твитер

Интернет маркетинг преку банери на интернет портали

 

Изработка на веб страни и други материјали

Целосно одржување на веб страни и поврзување со социјални медиуми

Зголемување на рангот на вашата веб страна на пребарувачите Google И Бинг

Кога некој ја бара вашата услуга - да ве пронајде вас

 

Зголемена продажба на вашите производи и услуги

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nova Solutions?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.