Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Контакт
  tel: +389 32 607 858
 • ID на Трговски Партнер
  36300751
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Маркет за продажба на сите видови
прехранбени производи, пијалоци, овошје и зеленчук.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GROZDELINO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.