Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

 • Контакт
  tel: +389 32 607 858
 • ID на Трговски Партнер
  36300751
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Маркет за продажба на сите видови
прехранбени производи, пијалоци, овошје и зеленчук.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GROZDELINO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.