Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Отсега добивајте ги Вашите myWorld предности и во продавницата за ексклузивен дијамантски и златен накит како и рачни часовници TESORO во строгиот центар на Скопје.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tesoro?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.