KINISSI TUR OPERATOR

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Агенцијата е основана во април 1996. Во пролетта 1998 прераснува во самостојна туристичка агенција и отпочнува да егзистира како самостоен правен субјект. Од самиот почеток сме посветени кон обезбедување на сите потребни сервиси за различни видови на туристички аранжмани, инвестирајќи во високо квалификуван персонал, технологија и опрема. Денес Кинисси е агенција со висок деловен углед и задоволни клиенти кои долги години ги користат нашите услуги. Кинисси е лиценцирана со А лиценца од домашната легислатива.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KINISSI TUR OPERATOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.