Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

ТИНГ-ИНОКС бојлерите се изработуваат со најсовремена технологија на заварување, испитани соодветно под притисок, изработени со квалитетни материјали со што се формира целина докажана со временската гаранција која не води пред конкуренцијата и ги надминува очекувањата на нашите купувачи. Истовремено ги исполнуваат сите хигиенски и еколошки стандарди.

Надворешната обвивка на бојлерите може да биде изработена од нерѓосувачки челик (инокс), пластифициран лим и други современи материјали зависно од желбата на купувачот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TING - INOKS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.