Restoran Biljanini Izvori - Ohrid

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Сместен до најпознатите и најопеаните симболи на Охрид, Билјанините Извори, истоимениот ресторан Ви нуди богат избор на традиционална македонска и интернационална кујна.

Почувствувајте го единствениот амбиент под крошните на старите чинари, низ жуборот на ладната изворска вода и вкусете го виното со традиција, како плод на зрелите гроздови зрна од македонското сонце, создадено за уживање, задоволство и пријателство.

Ресторанот Билјанини Извори располага со внатрешен капацитет од 100 седишта, како и надворешна тераса со капацитет од 300 седишта.

Located near the most famous and most sang symbols of Ohrid, Biljanini Izvori (Biljana springs), Restaurant Biljanini Izvori offers traditional macedonian and international cuisine.

Feel the unique ambience below the arms of the Ohrid tree ''Cinar'' and the cold spring water and taste the wine with tradition, fruit from the grapes of macedonian sun, made for enjoyment, pleasure and friendship.

Restaurant Biljanini Izvori has capacity of 100 seats inside the restaurant and 300 seats on the terrace.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Restoran Biljanini Izvori - Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.