Biohemiska Laboratorija i Ordinacija SONCE Ohrid

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Ординација по општа медицина со можност избор на матичен лекар.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Biohemiska Laboratorija i Ordinacija SONCE Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.