Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Сервис
  • 1% + 1 Продажба на моторни возила
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Deluks - Auto?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.