Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Агенцијата "Дигитал Стар" Ви нуди изработка на ТВ спотови и копроативни филмови и закуп на телевизиски рекламен простор.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Digital Star?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.