Cashback & Shopping Points

  • 5% + 10 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD .
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Користејќи ги најновите технологии за програмирање како Asp.Net развиваме брзи, робусни, безбедни, ефективни и функционални решенија, кои што ги претставуваат нашите клиенти во најдобро светло во нивните дејности. Нашата цел е да обезбедиме пријателски (user-friendly) и лесни за  употреба веб апликации, следејќи ги светските трендови во веб дизајнот и веб програмирањето.

За да ги постигнеме нашите цели ги земаме во предвид следниве фактори:

  • Истражување на веб корисниците и нивните навики
  • User-friendly веб апликации според податоците од истражувањата
  • Имплементација на најновите технологии за веб програмирање  
  • Податочно-базирани веб апликации (динамични апликации)
  • SEO (Search engine optimization)
  • Веб оптимизација

 Веб технологии кои ги користиме:

ASP.Net 2.0, 3.5, 4.0 and 4.5 Framework
AJAXjQuery
Microsoft SQL
Microsoft Access
ADO.Net
HTMLHTML5XHTMLCSSCSS3
JavaScript

Докажани сме во креирање на водечки веб дизајнерски и апликациски решенија од светски рамки по прифатливи цени. Нашиот тим, поседува техничко знаење и експертиза потребни за развој на секаков тип на решенија без разлика на нивната комлексност.

Со досегашното искуство во областа на веб дизјнот и веб програмирањето, тимот на 1cm ветува резулати кои што ќе ги надминат Вашите очекувања.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 1cm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.