Brand Union - Digital Agency

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови

Членските предности не се евидентираат за услуги кои агенцијата ги плаќа кон социјалните мрежи и трети лица, односно се евидентираат само на оној дел од фактурата кој се однесува на услуги кои директно ги спроведува агенцијата. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

Brand Union е агенција за дигитален маркетинг која е посветена на испорачување на комплетни решенија за компаниите и брендовите кои избрале да патуваат низ бесконечните пространства во светот на дигиталните и социјалните медиуми.

Полето на нашата работа е широко колку и светот на дигиталните и социјалните медиуми: бесконечно, во континуирана промена и раст. Ние се менуваме, се адаптираме и растеме како што се менува и дигиталниот свет: многу брзо, континуирано, секојдневно.

 

Услуги

Креираме веб-сајтови, кампањи за социјалните медиуми, дигитални и мобилни апликации, вирални кампањи, интерактивни кампањи, содржина за блогови и веб страни ... се што Ви е потребно, дури и малку повеќе :)

- Интегрирани маркетинг стратегии

- Менаџмент на социјални медиуми

- Апликации

- Рекламирање на социјални медиуми

- Закуп на online медиумски простор

- Креирање на содржина

- Консултантски услуги

- Стратегија за настап на социјални медиуми

.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Brand Union - Digital Agency?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.