Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Standard
  • 4% + 5 Aqua centar
  • 5% + 20 Vikend Zabavi
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Првиот и единствен маркет со 100% Македонски производи.

Повелете во нашиот маркет со најквалитетни производи.

Маркетите располагат со: сувомеснати производи, кондиторски производи, свежо месо и преработка од месо, алкохолни и безалкохолни пијалоци, млечни производи и др.прехрамбени производи со екстра висок квалитет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mesmon?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.