Turisticka Agencija ARKA

Cashback & Shopping Points

 • 1% Cashback + 6% Standard
 • 1% Cashback + 6% Авиобилети
 • 2% Cashback + 6% STANDARD NEW
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

Услови

Предностите за авиобилетите важат до сума од 20.000 МКД.

Опис

 • Индивидуални и групни патувања
 • Конгреси и семинари
 • Авио билети за сите дестинации
 • Хотелски резервации за цел свет
 • Патничко осигурување

 

 • single and group trips
 • congres and seminars
 • air tickets for all destinations
 • hotel reservations for destinations around the world
 • travel insurance

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Turisticka Agencija ARKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.