Turisticka Agencija ARKA

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 Standard по 6500 MKD Купување
 • 1% + 1 Авиобилети по 6500 MKD Купување
 • 2% + 2,5 STANDARD NEW по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови


Предностите за авиобилетите важат до сума од 20.000 МКД.

Опис

 • Индивидуални и групни патувања
 • Конгреси и семинари
 • Авио билети за сите дестинации
 • Хотелски резервации за цел свет
 • Патничко осигурување

 

 • single and group trips
 • congres and seminars
 • air tickets for all destinations
 • hotel reservations for destinations around the world
 • travel insurance

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Turisticka Agencija ARKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.