Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови

Напомена: Членските предности не важат при купување на цигари и ваучери.

Опис

Шопе Маркет воведува нови стандарди во Вашето пазарење.

Шопе Маркет Ви нуди склоп на услуга, лојалност и квалитет на богат асортиман на прехрамбени и хемиски производи кои сите ние ги користиме секојдневно во домаќинството.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Shope Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.