Chetvorka - Vulco

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 18:00
  Сабота 08:00 - 17:00
 • Контакт
  mob: +389 71 345 551 Atanas
  mob: +389 77 552 870 Trajche
 • ID на Трговски Партнер
  36300612

Опис

Продажба на патнички,4х4, полутоварни (комби), камионски и виљушкарски гуми.

Брендови со кои располагаме: Сава, Данлоп, Гудјиар, Тигар, Мишелин, Континентал, Пирели.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Chetvorka - Vulco?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.