Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

ОписДатира од 01.11.1993 година. Има склучено договор со фондот за здравство и работи со сини картони. Ги нуди сите стоматолошки услуги и апаратура.

Грижете се за Вашето здравје и Вашата убавина и посетете не.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU ZHAN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.