Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

ОписДатира од 01.11.1993 година. Има склучено договор со фондот за здравство и работи со сини картони. Ги нуди сите стоматолошки услуги и апаратура.

Грижете се за Вашето здравје и Вашата убавина и посетете не.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU ZHAN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.