Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Нашиот Маркет е познат по големиот и квалитетен асортиман на производи, обувки, се од пластика, маси и столчиња за во градина и се што е потребно за домаќинството.

Членските предности се одобруваат само со готовинско плаќање.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dito Prom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.