Cashback & Shopping Points

 • 5% + 5,5 Осигурување+
  Super Cashback
  Сега 5% наместо 4% Cashback (Валиден од 12.04.2021 до 17.04.2021) по 6500 MKD Купување
 • 5% + 10 Авто Опрема по 6500 MKD Купување
 • 30% + 9 Патосници
  Super Cashback
  Сега 30% наместо 5% Cashback (Валиден од 12.04.2021 до 17.04.2021) по 6500 MKD Купување
 • 5% + 3,5 Осигурување
  Super Cashback
  Сега 5% наместо 3% Cashback (Валиден од 12.04.2021 до 17.04.2021) по 6500 MKD Купување
 • 6% + 3,5 Животно Осигурување
  Super Cashback
  Сега 6% наместо 3% Cashback (Валиден од 12.04.2021 до 17.04.2021) по 6500 MKD Купување
 • 4% + 3,5 Козметика
  Super Cashback
  Сега 4% наместо 3% Cashback (Валиден од 12.04.2021 до 17.04.2021) по 6500 MKD Купување
 • 3% + 3,5 Ланци за снег по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис


НОВО: ОСИГУРУВАЊЕ ОД ДОМА!
Купете online полиса за осигурување на следните линкови:

- Автомобилска одговорност: https://mk.sava.insure/mk-mk/webshop/?calc=ao&ref=003184

- Патничко осигурување: https://mk.sava.insure/inc/mk-mk/webshop/?calc=travel&ref=003184

- Домаќинско осигурување: https://mk.sava.insure/inc/mk-mk/webshop/?calc=home&ref=003184

Од областа осигурување нудиме полиси за:
- Автомобилска одговорност
- Зелен Картон
- Каско
- CMR
- Патничко осигурување
- Колективно осигурување
- Домаќинско осигурување
- Осигурување од одговорност при вршење дејност
-Животно осигурување


Осигурување на рати: 3%cb + 3,5sp

Предностите не важат за осигурувања за кои тоа законот не го дозволува.

Дополнително од осигурувањето ви нудиме и оригинални типски патосници и акумулатори за вашиот автомобил.


Осигурување + важи за вадење на комбинација од минимум 2 полиси.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FB Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.