Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Трговија на мало со цвеќе, садници, семе, ѓубриво, домашни миленици и храна за нив во специјализирани продавници.

zemjodelska apteka i zelezara raspolaga so

      - site vidovi na pesticidi (herbicidi ,fungicidi,insekticidi ) i stucna upotreba na istite

      - site vidovi na seme i sadnici

      - site vinovi na vestacki,foliarni, kristalni i organski gubriva

      -poveke vidovi na grbni i motorni pumpi i delovi za istite

      -raznovrsni zemjodelski alatki ,strafovi

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Eko Agro Bunde?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.