Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови


КУПУВАЊЕТО СО LYONESS КАРТИЧКАТА ВАЖИ ЗА ЦЕЛАТА СТОКА ВО МАРКЕТОТ ОСВЕН ЗА ЦИГАРИ

Опис

Основната дејност на Супертрејд е внатрешна и надворешна трговија со нафта и нафтени деривати, на големо и мало. Покрај тоа, Супертрејд има и сопствена бензинска станица, со цел на своите потрошувачи да им ги понуди своите услуги и производи.

Компанијата Супертрејд е основана во 1991 година и нејзината примарна дејност од основањето па сѐ до 2004 година е трговија на големо, односно реекспорт на градежни материјали со компании од Македонија, Бугарија, Србија, Косово и Украина.

Во 2004 година, Супертрејд започнува да работи со нафта и нафтени деривати и од тогаш, па до денес ги снабдува компаниите Џетоил од Грција и Шелл. Во исто време, компанијата започнува со увоз на битумен од Србија и БиХ, и моментално е најголемиот увозник на битумен и полимер во Македонија.

The primary activity of Supertejd is internal and external trade of oil and oil derives. Supertrejd has its own petrol station in order to offer its services and products to the customers.

The company Supertrejd is founded in 1991 and its primary activity from then until 2004 is wholesale trade that is export of construction materials with companies from Macedonia, Bulgaria, Serbia, Kosovo and Ukraine.

In 2004, Supertrejd started to work with oil and oil derives and since then it supplies companies like Jet oil from Greece and Shell. In the same time, the company started with import of bitumen from Serbia and BiH and at the moment is the biggest importer of bitumen and polymer in Macedonia.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SuperTrejd?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.