Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Маркет за прехрамбени производи, детергенти, месо и млечни производи, свежо овошје и зеленуч во секое време.

Текстил, пластика и порцелан, школски прибор итн.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Maritas?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.