Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани. Заради новите мерки донесени за замрзнати маржи за основните продукти ќе немаме можност за давање на попуст.
Ви благодарам за разбирањето.

Опис


Месара- маркет Трено комерц го нуди најквалитетното свежо месо со потекло од малешевскиот регион по најдобри цени. Нова и модерна месара, препознатлива по најдобрите преработки и вкусните специјалитети од свежо месо.


Почитувани. Заради новите мерки донесени за замрзнати маржи за основните продукти ќе немаме можност за давање на попуст. 
Ви благодарам за разбирањето. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Treno Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.