Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 22:00
  Недела 07:00 - 14:00
 • Контакт
  Teл.: +389 76421616
  моб: +389 75 467 578
 • Интернет / Социјални медиуми
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36300572
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Месара- маркет Трено комерц го нуди најквалитетното свежо месо со потекло од малешевскиот регион по најдобри цени. Нова и модерна месара, препознатлива по најдобрите преработки и вкусните специјалитети од свежо месо. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Treno Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.