Cashback & Shopping Points

  • 10% Cashback Deal* Сега 10% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

DENTAL EXPERTS

    " насмевката е огледало на душата "

со нашето 25. годишно искуство ќе ви помогнеме да се чуствувате убаво и самоуверено

сите стоматолошки услуги за деца и возрасни

Д-р Костадин Митев

ул. Благој Ѓорев 139/2    1400 Велес

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Matijan 2 Veles?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.