Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

 Еко Дизајн во Македонија, како и надвор од неа е позната фирма за производство на мебел за сите видови деловни простории, како што се: мебел за банки, мебел за хотели и ресторанти, канцелариски мебел, мебел за аптеки и амбуланти, мебел за оптики, бутици и друго.

Мебелот произведен во Еко Дизајн се одликува со висок квалитет и со воведени европски стандарди во производството.

Еко Дизајн е основана на почетокот на 1998 година и денес е позната како фирма со искусен и креативен тим што работи во интерес на потребите на нашите клиенти.

Денес, Еко Дизајн располата со производствен капацитет од 1 600 м2 опремен со најсовремените машини и попратна опрема за производство на мебел.

Салонот (изложбениот простор) на Еко Дизајн со површина од 720 м2 се наоѓа на локација која е лесно достапна со сопствен паркинг. Во нашиот изложбен простор можете да видите дел од нашето производство и да се уверите во квалитетот и интересните решенија кои нашите дизајнери ги прилагодија за современите барања на нашите клиенти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Eko Dizajn?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.