Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Компани Моневи се занимава со трговија на големо и мало со свежо месо, сувомеснати и млечни производи.
 

Уживајте во вкусот на нашите прозиводи. Повелете и уверете се!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kompani Monevi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.