Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 standard по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Продажба на големо на декоративни бордури и апликации, од бруто приход со ДДВ по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови


ЕЛСА-ЕС ДООЕЛ нема да ги регистрира Lyoness предностите на сите продукти што се на распродажба или на кои претходно е одобрен попуст. Ви благодариме на разбирањето

Опис


Продажба на гранитни, керамички плочки и санитарија. Изработка на декоративни апликации и бордури. Изработка на декоративно стакло за бањи и кујни по мерка.

Локации: Скопје: ул. Сава Ковачевич бб. (Кисела Вода ЧЕШМА)
                Скопје: ул. Невена Ѓоргиева Дуња бр.2 (Кисела Вода РАМПА)
                Скопје: ул. Места бр.16 (општина Чаир)
                Велес: ул. Академик Пенчо Давчев бр.200. (Населба Речани)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Elsa-Es?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.