Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Услови

Забелешка: Членските предности се добиваат единствено во дирекцијата на друштвото (Васил Ѓоргов бр.21/1
1000 Скопје) и не се однесуваат во случаите доколку со закон тоа не се дозволува.

Опис

Сите видови на осигурување. За поголема сигурност Certus AD, ние ќе Ви помогнеме да го направите вистинскиот избор во Вашето осигурување.

Забелешка: Членските предности се добиваат единствено во дирекцијата  на друштвото (Васил Ѓоргов бр.21/1
1000
Скопје) и не се однесуваат во случаите доколку со закон тоа не се дозволува.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Certus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.