Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови

Доколку го користите попустот со Lyoness Cashback, останатите попусти не важат.

Опис

КОРНИ, од своето формирање во 1991-та до денес, израсна во фирма која е забележлива на македонскиот пазар по производите што ги нуди, и по својот имиџ. Селектиравме сериозни и квалитетни производители од Европа, од чии асортимани Ви презентираме: CIFRE, PARADYZ, VIDREPUR, ARDEX, WEBER, SEREL, E.C.A. Материјалите се поткрепени со соодветни сертификати, атести и гаранции за квалитет. 

 


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Korni?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.