Radio taksi Zoki-Komerc 1591

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Јавете се на 1591 и уживајте во Вашето возење со најдобрите во Тетово.

Возиме низ цела Македонија и надвор од Македонија по доста привлечни цени.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Radio taksi Zoki-Komerc 1591?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.