Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Трговија со метална стока, бои и керамика

Водовод и канализациона инсталација, санитарија, мебел за бањи, керамички плочки и лакови, термофасади и фасадни материјали.

Бојоабразивни лакови за паркет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kolmak?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.