Rakupen.mk

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Rakupen.mk е онлајн платформа за купувачи и трговци кои сакаат да тргуваат онлајн. Онлајн продавницата (online marketplace) брои огромен асортиман на производи од повеќе сектори и врши испорака низ целата држава. Ракупен соработува со трговци кои сакаат да се здобијат со дополнителен канал на продажба или онлајн изложеност на пазарот и ги пласира понудите према онлајн купувачите.

 

Зошто Rakupen.mk?

Времето за нас е драгоцено, бидејќи времето значи живот. Ние сакаме да ви заштедиме драгоцено време, а со тоа да ви го отвориме патот кон нови животни можности. Нашата цел е да се погрижиме за вашата комоција, и секоја испорака која ќе ја направиме до вашиот дом да е подарок од заштедено време. Ние не продаваме само производи, туку испорачуваме комфорт и животно време.

Како Rakupen.mk?

Избегнете ги градските гужви, трагањето по паркинг место и долгиот исцрпувачки шопинг по трговските центри. Избегнете го уморот, останете дома, каде што е најсигурно и најкомфорно. Отидете онлајн на нашата веб страна и едноставно, само со неколку кликови, одберете го вашиот омилен производ. Виртуелната количка е полесна за туркање и го прави пазарувањето лесно и едноставно. Не напуштајќи го вашиот домашен комфорт, кликнете, направете онлајн нарачка и очекувајте брза испорака до вашиот топол дом.

Што Rakupen.mk?

Ние сме модерна и прегледна онлајн продавница со огромен асортиман на најразновидни производи . Повелете и пробајте!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rakupen.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.