Cashback & Shopping Points

  • 5% + 6 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови

Попустот на Lyoness важи само во законскиот рок на плаќање на фактурата.

Опис

Во својата програмска содржина ТВ Здравкин продуцира емисии од образовен, едукативен и информативен карактер, како и емисии од секојдневните актуелности. ТВ Здравкин за повеќе од 23 години има реализирано многу документарни филмови, како и многу музички спотови.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TV Zdravkin?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.