Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 standard
  • 1% + 1 изведба 3%
  • 2% + 1 проектирање 4%
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Архинова ДООЕЛ Битола Ви нуди проектирање, надзор и изведба на индивидуални и колективни станбени, деловни, здравствени, угостителски, стопански објекти, објекти за образование, како и внатрешно комплетно уредување и опремување на просторот.

Изработуваме и Архитектонско урбанистички проекти.

Ги поседуваме сите потребни лиценци за проектирање, надзор и изградба.

Искуството на овој тим Ви стои на располагање да Вашите желби ги претвори во реалност.

Напомена:

Попустот важи за сите кои ги подмириле своите обврски од 1 до 5 во месецот за изминатиот месец, односно ги платиле фактурите во договорениот рок.

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Arhinova?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.