Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

ВИ ТРЕБА ПРЕВОЗ ДО: АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ, ОХРИД, СОЛУН, СОФИЈА, БЕЛГРАД, ТИРАНА ............

АБЦ ЛОГИСТИКА Ви нуди најбрза, најбезбедна и најекономична рута до саканата дестинација. Љубезноста на нашиот обучен персонал Ви нудат пријатна атмосфера без разлика на должината на патувањето. Нашите услуги Ви се на располагање 24/7 секој пат кога Ви требаме !

НЕМАТЕ ДОВОЛНО ВРЕМЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА    ???

Пратете СМС НА 0038970273916

www.taxi.abclogistika.mk

САКАТЕ САМИ ДА ВОЗИТЕ !?  За бизнис патување или задоволство.........

ИЗНАЈМЕТЕ ВОЗИЛО  -  РЕНТ А КАР

Почнувајќи од 9,99 евра + ДДВ

НЕМАТЕ ДОВОЛНО ВРЕМЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА    ???

Пратете СМС на 0038970273916

contact@abclogistika.mk

 

 

 

YOU NEED TRANSPORTATION TO: Airport, Skopje, Ohrid, Thessaloniki, Sofia, Belgrade, Tirana ............

ABC LOGISTICS offers the fastest, safest and most economical route to the desired destination. Kindness of our trained staff offers you a pleasant atmosphere regardless of the length of travel. Our services are available 24/7 … Every time you needed!

Not enough time for booking??

Send SMS to             0038970273916

www.taxi.abclogistika.mk

Want to drive yourself  ? For business or pleasure travel.........

RENT A CAR

Starting from 9.99 EUR + VAT

Not enough time for booking??

Send SMS to             0038970273916

 

contact@abclogistika.mk

 

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ABC Logistika?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.