Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 standard
  • 2% + 1 Артикли на акција и артикли кои одат на медиумска реклама
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Во продавниците „Адријано“ има брендирани играчки кои се безбедни за децата на секоја возраст, како и опрема за бебиња. Продавниците од самиот почеток нудат голем избор на играчки, а секоја година се нудат новитети кои се актуелни на пазарот. Успехот е составен дел на нашето постоење, а доказ за тоа е зголемениот број на нашите почитувани купувачи.

Нудиме широк асортиман на производи како: друштвени игри, креативни игри, LEGO, спортски игри,плишани играчки, сложувалки, стази со колички, метални колички, мотори,  супер херои, ролери, скејт борд, тротинети, CARS метални колички и CARS стази за колички, возови, алатници, Barbie кукли...

Асортиманот е сочинет од следниве брендови: LEGO, FisherPrice, VTech, Chipolino, Graco, cam, neo, OKBABY, FunTime, bburago, Maisto…

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Adrijano?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.