Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 standard1
  • 3% + 2,5 servis
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Торпедо Мобил нуди продажба на возила од светски марки со комплетно опремен сервис за одржување на сите видови марки на автомобили, врши промена, лепење и вулканизирање на сите видови гуми за лесни и товарни возила, како и продажба по порачка на сите видови гуми од познати светски марки.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Torpedo Mobil?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.