Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Високо опремена и стручно обучена компанија, специјалист во транспортни услуги, услуги од дигалка и ископ.

 

Во секое време подготвени сме да им излеземе во пресрет на Вашите барања со нашата брза, точна, навремена и ефикасна работа, која нема да остане незабележана.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Solomon-Ing?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.