Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Високо опремена и стручно обучена компанија, специјалист во транспортни услуги, услуги од дигалка и ископ.

 

Во секое време подготвени сме да им излеземе во пресрет на Вашите барања со нашата брза, точна, навремена и ефикасна работа, која нема да остане незабележана.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Solomon-Ing?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.